Çocukluk yılları orta öğretim yaşına gelinceye kadar doğduğu köyünde geçti. Dayısının askerlik dönüşünde hediye ettiği Lubitel-2 fotoğraf makinesi sayesinde fotoğrafla ilk kez ortaokul sıralarında tanıştı. İlk gençlik yıllarını İstanbul'da var olma savaşı vererek yaşadı. Bir çok şeyi yoktan var ederek İstanbul'da 17 yıl küçük ölçekli sanayicilik yaptı. O yılarda çok içinde olamasa da Fotoğraf, yaşamı boyunca hayatının bir kesitinde mutlaka yerini korudu. Çalışmaktan yorulduğu bir gün çok yakın bir arkadaşının sorduğu "Senin hiç hayallerin yok mu ?" sorusuyla karşılaştı ve işte o an, uzun zamandır ara verdiği fotoğraf sevdası yüreğinde yeniden alevlendi. İstanbul'dan taşınıp İzmir'e yerleşti.
PATİKATREK Doğa Sporları Eğitim Merkezi'nin kuruculuğunu yaptı. Gönlünde insan, cevre ve doğa sevgisi olan, her yaş grubundan insanları bu grup içinde topladı. Her Pazar doğa yürüyüşü, yüksek dağ etkinliği ve doğa sporlarının ilgi duyduğu diğer dallarında faaliyetler yaparak grubu geliştirdi. Grup içi aktivitelere fotoğrafı da ekleyerek doğaseverler ile fotoğrafçıları aynı çatı altında bir araya getirdi.
Aralıksız sürdürdüğü Dağcılık sporu ve diğer doğa aktivitelerinde,bir yandan liderlik yaparken, diğer taraftan da kurumsal bir kimlik altında örgütlenmenin gereksinimini duyarak İZAFOD-İzmir Amatör Fotoğrafçılar Derneği'nin kuruculuğunu yaptı. Bu kuruluşun fotoğraf dünyasında yer almasına öncülük ederek kısa bir süre yönetim kurulu başkanlığını yaptı ama daha sonra Türkiye'de Dernekçilik anlayışı ve işleyiş mantığının, hayallerini ve düşündüklerini, yeni jenerasyona aktarma isteklerini engellediğini görerek hem kurucusu olduğu dernek hem de üyesi olduğu diğer derneklerden ayrıldı. Memleketi olan Sİnop Fotoğraf Amatörleri Derneği - SİFAD onur üyeliğinden başka taşıdığı ek bir sıfat yok.
Bugün kendi fotoğraf atölyesi ve uzun uğraşılar sonucunda kurumsal bir kimlik kazandırdığı İZFAK İzmir Fotoğraf Akademisi içinde yaptığı çalışmalar ile fotoğrafa gönül verenleri, atölye kursiyerleri ve üyelerini fotoğraf üretmeye teşvik ederek, fotoğraf dünyasına yeni kazanımlar sunmak gayesi ile, onların camiada göz önüne çıkmalarına çaba harcıyor.
Onlarca kişisel sergi açtı ve karma sergilerde yer aldı. Fotoğraf yarışmalarına bakış felsefesi farklı olduğu için yarışmalara katılmaz ama Yarışma organizasyonları ve seçicilik yapar. Otistik çocukların günlük yaşamlarından kesitlerin kadrajlandığı bir adet "Özel Çocuklar - HASBAHÇENİN GÜLLERİ " adlı belgesel fotograf albümü var. Anadolu'da Yayla Yaşamı ve Yaylacılık kültürü üzerine uzun soluklu çalışmaları ile bilinir; Anadolu'da gezip fotoğraflamadığı yayla bir elin parmakları kadar az... Anadolu yaylalarındaki Ekonimik yaşam döngüsü içinde, yok olmaya yüz tutan Arıcılık-Balcılık üzerine herşeyini kendisinin gerçekleştirdiği bir Foto-Röportaj çalışması var...
İzmir Fotoğraf Akademisi bünyesinde oluşturduğu kendi Fotoğraf atölyesi içinde Temel fotoğrafçılık eğitimi, Atölye uygulamaları, fotoğraf uygulama gezileri, Fotoğraf baskısı ve sergi organizasyonları, Endüstriyel alanda Ticari Fotoğrafçılık, ürün tanıtımı ve ürün-mekân çekimleri yapıyor. Ayrıca Kitap kapağı,takvim, broşür, katalog ve tasarımsal işler yaparak, reklâm ve tanıtım sektöründe çalışmalarına devam ediyor.
En büyük hayallerinden birisi; yurdunun hiç yürünmemiş patikalarında yürüyüp yeni keşifler yapmak; köyleri,mezraları ve beldelerin ara sokaklarını dolaşarak fotoğraflamak; yaşadığı topraklara borcunu ödeyebilmek için fotoğraf aracılığı ile yapılacak nerede her ne varsa orada olmak ve yapmak...